Op vakantie met een baby: 10 dingen die je absoluut niet moet vergeten

18 jul. 2023

Vakantie is een geweldige manier om quality time door te brengen met je gezin en even weg te zijn van de dagelijkse sleur. Maar als je voor het eerst met een baby op vakantie gaat, kan het ook behoorlijk overweldigend zijn. Er zijn zoveel dingen waar je aan moet denken en zoveel spullen die je mee moet nemen. Daarom heb ik een lijst samengesteld van 10 producten die absoluut onmisbaar zijn als je met een baby op vakantie gaat.

1. Happy Bear wasbare zwemluiers - Zwemmen is altijd leuk, maar wegwerpluiers kunnen behoorlijk duur worden. Met de wasbare zwemluiers van Happy Bear bespaar je niet alleen geld, maar ze hebben ook nog eens schattige printjes die perfect passen bij de vrolijke sfeer van vakantie. 

2. Verschoonmatjes - Luierveranderingen zijn onvermijdelijk, zelfs op vakantie. Met verschoonmatjes zoals die van Dusq kun je overal gemakkelijk de luier verschonen zonder gedoe. Ze zijn compact en gemakkelijk schoon te maken. 

3. Draagdoek of draagzak - Kinderwagens kunnen behoorlijk onhandig zijn in smalle straatjes of drukke plaatsen. Een draagdoek of draagzak, zoals die van Pure Baby Love, biedt comfort en gemak tijdens het verkennen van nieuwe plekken. 

4. Luiertas - Als ouder weet je dat je altijd een heleboel spullen nodig hebt als je met een baby op pad gaat. Investeer in een goede luiertas, zoals die van Maya Amsterdam, waarin je alle benodigdheden voor je kleintje kunt meenemen en georganiseerd kunt houden. 

5. Wetbag - Na een verfrissende duik wil je niet dat de rest van je spullen nat wordt door de natte zwemkleding van je kleintje. Een wetbag van Happy Bear biedt de perfecte oplossing om al je natte spullen veilig op te bergen.

6. Dusq organizer - Als je met de auto reist, is het handig om alles netjes georganiseerd te hebben. De Dusq organizer is perfect voor het opbergen van speelgoed, eten en drinken tijdens lange autoritten.

7. Hydrofiele doeken - Hydrofiele doeken zijn multifunctioneel en onmisbaar tijdens vakanties. Ze kunnen dienen als zonnescherm, picknickkleedje, spuugdoek of zelfs als tijdelijke wieg voor dutjes onderweg. The Swim Essentials heeft prachtige hydrofiele doeken in hun collectie.

8. Speelgoed - Tijdens lange autoritten wil je ervoor zorgen dat je kleintje zich vermaakt. Denk aan veilig speelgoed zoals de siliconen bal van Rammelaartje om ze bezig te houden terwijl jij ontspannen achter het stuur zit.

9. Koeltas - Als moeder die borstvoeding geeft, weet ik hoe belangrijk het is om gekolfde melk koel te bewaren tijdens uitstapjes. Een goede koeltas, zoals die van Youha of de Ardo koeltas, is essentieel om ervoor te zorgen dat de melk vers blijft.

10. Camera - De eerste vakantie met je kleintje is een mijlpaal die je voor altijd wilt vastleggen. Vergeet niet om je camera mee te nemen en foto's te maken van alle speciale momenten. Schiet ook wat filmpjes en vergeet niet om af en toe zelf ook op de foto te gaan!

Met deze 10 producten ben je goed voorbereid op een ontspannen vakantie met je baby. Het belangrijkste is om te genieten van deze bijzondere tijd samen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Dus pak je koffers, maak een checklist en ga eropuit! Je zult merken dat reizen met een baby misschien wat meer planning vereist, maar het is absoluut de moeite waard. Veel plezier!


Deel dit

Het uitgelichte product

Het uitgelichte product

Het uitgelichte product