Verzending

We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk met de vervoerder mee te sturen. Dit is gemiddeld tussen de 1-3 werkdagen. Gaat het langer duren? Dan sturen we je een mailtje.

Vanaf €75 is de verzending gratis! Daaronder is het €3,95 voor een brievenbus pakket en €6,95 voor een normaal pakket. Dit is de verpakking en verzendkosten.

Dat is eigenlijk een vraag waarop we moeilijk antwoord kunnen geven. Onze prioriteit ligt namelijk minder bij de verpakking en meer bij het milieu! Daarom streven we ernaar zoveel mogelijk dozen te hergebruiken, wat stiekem veel bespaart! Uiteindelijk draait het toch om de inhoud 😉

Indien je een pre-order hebt in je bestelling wordt de gehele bestelling verzonden zodra die compleet is. Heb je een product eerder nodig? Stuur gerust een berichtje!

Retouren

Natuurlijk! Maar wel als het product nog in goede staat en met originele verpakking is.

Het volgende is belangrijk!

1. Je meld de retour eerst bij mij aan via de mail

2. Je verstuurd het pakket naar: BALKE, Stationsweg 80, 3771VH barneveld

3. Zodra de bestelling bij mij binnen is wordt het geld teruggestort.

Voor alle voorwaarden bekijk het complete retourbeleid

Bijna alle items mogen worden geretourneerd, op voorwaarde dat ze zich bevinden in de originele verpakking en voorzien zijn van de originele kaartjes. Houd er rekening mee dat kolven en de meeste borstvoedingsproducten niet geretourneerd kunnen worden vanwege hygiënische redenen.