Zakelijke mogelijkheden

Geboortepakket Barneveld: Verras je klant of medewerker met een persoonlijk cadeau!

Is er een geboorte, kraamfeest of verlof in het verschiet? Maak er een onvergetelijk moment van met een uniek geboortepakket van Balke! Wij bezorgen met plezier een persoonlijk cadeau bij jouw klant of medewerker in de regio Barneveld.

Waarom kiezen voor een geboortepakket van Balke?

  • Origineel en persoonlijk: Wij stellen graag een pakket samen dat perfect aansluit bij de wensen van de kersverse ouders of de gelukkige werknemer.
  • Gemakkelijk en stressvrij: Stuur ons een berichtje en laat je pakketje bezorgen, inclusief een handgeschreven kaartje met jouw persoonlijke boodschap.
  • Professioneel en uit ervaring: Met onze ervaring als zowel moeder als ondernemer in de regio Barneveld weten wij de leukste pakketjes samen te stellen.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Hoe een cadeau pakket bestellen

Optie 1: Je kiest zelf producten uit de webshop (inclusief de inpak service) en noemt bij de notities dat het een zakelijk pakket betreft.

Optie 2: Je stuurt mij een mailtje met hierin: Gegevens ontvanger, wanneer deze bezorgd dient te worden, geslacht van baby indien bekend en het budget. Dan stellen wij een persoonlijk pakket samen.